Tlf.: +45 21 77 03 05 | Kontakt | Aftryk | Privacy Policy
mønster reparation ordre PDF
I mere end et årti
Tlf.: +45 21 77 03 05
Du er her:   /   Aftryk

Aftryk

Denparts Aps
Vestre Boulevard 21
9600 Aars
[tlf] +45 21 77 03 05
Mail: styreenhed@gmail.com


Ejer: Erland Knudsen
CVR: 35512667


www.Styreenhed .dk forhandler/salgs- og leveringsbetingelser er gældende i henhold til den danske købelov og regler for internethandel.

Leveringstid og sted

Vi leverer lige til adressen. Er du ikke hjemme, når leveringen sker, kan du efterfølgende hente varerne i en Pakkeshop, idet vi samarbejder med Post Danmark. Fra ordreafgivelse/godkendelse af betaling til levering må der påregnes en leveringstid på 1-2 hverdage. (Dog kan der i ferieperioder forekomme en lidt længere leveringstid.) Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.

BEMÆRK: Der er mulighed for udlevering eller afhentning direkte fra lager. Ønsker du at se og afhente varen fysisk samt få den rette vejledning, inden du bestemmer dig – kontakt styreenhed.dk.

Forsendelses- og ekspeditionsgebyr

Når du handler på styreenhed.dk betaler du ikke noget ekspeditionsgebyr.

Disse betingeler gælder kun for leveringer i Danmark.

Færøerne og Grønland
Forsendelser til Færøerne og Grønland kan kun ske ved forudbetaling med check eller bankoverførsel. Kontakt i så fald servicecentret (styreenhed@gmail.com) og lav en aftale. Prisen for forsendelsen følger GLS’ til enhver tid gældende takser, der er betinget af varens vægt.
Du kan således ikke regne med forsendelsesbeløbet på den proforma-faktura, du får tilsendt på e-mail.

Sikkerheden ved kortbetalinger

Først når varen er sendt hæves beløbet på din konto. Vi anvender Nets, som er et betalingssystem godkendt af PBS. Betaling af kreditkort i www.styreenhed.dk er derfor underlagt alle tænkelige sikkerhedsforanstaltninger. Læs mere om net-betaling på http://www.nets.dk/. På styreenhed.dk kan du betale med Dankort og Visa Dankort. Der tages ikke gebyrer for betaling.

Priser og sortiment

Alle priser er inklusive moms og diverse afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med styrenhed.dk indgås aftaler på dansk. Der findes et bredt sortiment på styreenhed.dk, og det opdateres og udskiftes løbende. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til  styreenhed@gmail.com

Reklamation

Når du handler på styreenhed har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ved reklamationer over forkerte eller beskadige varer, skal vi informeres om dette hurtigst muligt. Har du fået tilsendt en forkert vare eller er varen beskadiget, betaler vi returfragten. Du bedes medsende en kopi af fakturaen samt et returvareskema som du kan bestille på styreenhed@gmail.com, med en beskrivelse af, hvad varen fejler. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig eller reparerer varen. Er dette ikke muligt, får du det fulde beløb tilbage, som enten sættes ind på din konto eller sendes som check.

Varen sendes til: Styreenhed , Vestre Boulevard 21A 9600 Aars

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ombytningsfrist/returnering/refusion

Fortryder du mod forventning et køb kan du indenfor 14 dage efter modtagelsen returnere varen (se fakturaen). Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering af en vare skal denne være i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af biludstyr kan den originale emballage ofte udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur for at være sikker på, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Denparts.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

CVR
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Styreenhed.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Styreenhed.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Styreenhed.dk er Styreenhed.dk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Styreenhed.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Styreenhed.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Styreenhed.dk via e-mail styreenhed@gmail.com


Cookies
På Styreenhed.dk  anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Styreenhed.dk , hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades m.v.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Styreenhed.dk.

Ansvarlig for Styreenhed er: Stryeenhed.dk




400:300:600:800:800:italic